PZU Poliklinika EKSPERTUS

Poliklinika , Kumanovo

Поликлиника Експертус е здравствена установа која пружа широк дијапазон на услуги , почнувајки од Радиолошки снимања - компјутеризирана томографија , рентген и ехо дијагностика . Консултативно се прават прегледи од следните области : Ортопедија , Алергологија , Кардиологија , Гастроентерологија , Испитување на Тироидна жлезда . Во соработка со реномирани лаборатории правиме комплетно испитување на биохемиски , хормонални , тумор маркери , микробиолошки испитувања и др .

Qytet

Kumanovo

Rruga

ТОДЕ ДУМБА 101

Numri postal

1300

Analizat të cilat i bën

 • Acid-base profile
 • Adrenal hormones (DHEAs, DHEA, Cortisol, adrenaline, noradrenaline)
 • Anaemia Markers (Folate, VitB12, Ferritin)
 • Auto-antibodies for kidney diseases
 • Auto-antibodies for rheumatic diseases
 • Auto-antibodies for thyriod disease (Anti-TPO, Anti-TG, Anti-TSHR)
 • Auto-antibodies in anemia
 • Auto-antibodies in liver diseases
 • Auto-antibodies in neuro-muscular diseases
 • Auto-antibodies in pancreatic diseases
 • Auto-antibodies in skin diseases
 • Auto-antibodies in thrombosis
 • Bone metabolism testing (Ca, I-Ca, PO4, Alkaline phosphatase, Acid phosphatase, PTH, b-CrossLaps, Osteocalcin)
 • Chemical and microscopic urine analysis
 • Coagulation tests (PT, INR, APTT, Protein C, Protein S)
 • Complete Blood Count
 • Drugs of abuse testing
 • Echinococcus testing
 • Electrolytes (Na, K, Cl, Ca, I-Ca, HCO3, PO4, Mg)
 • Fertility hormones (FSH, LH, Prolactin, Estradiol, Progesterone, Testosterone)
 • Food allergy screening tests
 • Functional tests for glucose metabolism (oGTT)
 • Glucose profile (Glucose, HbA1c, Insulin, Glucagon)
 • Growth hormone testing
 • HIV Testing
 • Heart and muscle tests (CK, CK-isoenzymes, LDH, LDH-isoemzymes, Troponine, NT-proBNP)
 • Immunoglobulins (IgA, IgG, IgM, IgE)
 • Infections in pregnancy testing (TORCH)
 • Inhalation allergy screening tests
 • Iron metabolism (Iron, Ferritine, Transferine, TIBC)
 • Kidney functional tests (Creatinine Clearance, Urea Clearance)
 • Kidney tests (Creatinine, Urea, Uric Acid)
 • Lipid metabolism (Triglycerides, Cholesterol, HDL-Cholesterol, LDL-Cholesterol)
 • Lipoproteins (Apo A, Apo B, Lp (a), lipoprotein electrophoresis)
 • Liver tests (AST/SGOT, ALT/SGPT, GGT, LDH, Total Bilirubin, Direct/Indirect Bilirubins)
 • Malaria testing
 • Markers of inflammation and rheumatic diseases (CRP, ASLO, RF, Fibrinogen, AAGP)
 • Microbiology and parazitology testing of stool
 • Microbiology testing of aspirates, skin and wound swabs
 • Microbiology testing of mouth, throat, nose, ear, eye swabs
 • Microbiology testing of urine
 • Miscelaneous hormones (ACTH, Androstendione)
 • Molecular tests for HIV
 • Molecular tests for HPV
 • Molecular tests for hepatitis viruses
 • Molecular tests for parazites
 • Oligoelements (Cu, Zn, Mn, Se, Co)
 • Other toxicology tests
 • Ovarian reserve testing (Anti-Mulerian Hormone, FSH, Inhinin B, Insulun Like Growth Factor-1)
 • Pancreatic tests (a-Amylase/serum, a-Amylase/urine, Pancreatic Amylase, Chymotripsin)
 • Prenatal screening tests
 • Prostatic tests (Prostatic Specific Antigen (PSA), Free PSA, Acid phospahtase, Prostatic Acid phosphatase (PAP))
 • Proteins (Total Proteins, Albumin, Serum protein electrophoresis)
 • Sexually transmitted diseases testing
 • Sperm count testing
 • Therapeutic drug monitoring
 • Thyroid hormones (TSH, T3, T4, fT3, fT4)
 • Tumor markers - breast (CA15-3)
 • Tumor markers - general (CEA)
 • Tumor markers - liver (AFP)
 • Tumor markers - lung (Cyfra 21-1, NSE)
 • Tumor markers - melanoma (S-100)
 • Tumor markers - ovary (CA125, CA72-4)
 • Tumor markers - pancreas, stomach, intestines, colon (CA19-9, CA72-4)
 • Tumor markers - prostate (PSA, fPSA, PAP)
 • Tumor markers - testis (AFP, b-HCG)
 • Viral hepatitis testing
 • Vitamin D testing (25-OH VitD, 1,25-OH VitD,)

Gjendje/Diagnoza

 • Anemi, gjak i dobët
 • Aneurizma
 • Angina
 • Angina pektoris
 • Aritmi
 • Artritis (reumatisëm)
 • Astma
 • Bark i ënjtur
 • Bronkit
 • Burzit
 • Calcar calcanei, rritje në themër
 • Cistitis
 • Demencion
 • Dhimbje e barkut
 • Dhimbje e fytit.
 • Dhimbje e krahërorit
 • Dhimbje e kryqeve
 • Dhimbje në qafë
 • Dhimbje të shpinës
 • Diarea
 • Divertikulitis
 • Djegie e krahërorit
 • Djegie në gjoks
 • Dobësi kongestive e zemrës, ngadalësim i zemrës, insuficiencë e zemrës
 • Embolizëm i mushkërive
 • Emfizem
 • Encefalitis, ndezje e trurit
 • Epilepsi
 • Fascit plantar, ndezje e shputës
 • Fibralacion atrial, dridhje e veshëzave
 • Fluskë
 • Gastrit
 • Giht
 • Gjësende të gëlltitura
 • Gugësim
 • Gurrë në veshkë, Urolitazë
 • Gurë në tamth, gurë në qesen e tamthit
 • Gëlltitje e trupit të huaj
 • HIV/AIDS
 • Halux valgus
 • Harku i tenisit
 • Hemoroide
 • Hepatitis
 • Herni hiatale
 • Herni inguinale, bruh
 • Hiperglikemi
 • Hipertension i mushkërive
 • Hipertireodizëm
 • Hipoglikemi
 • Hipotireodizëm
 • Holesterol, rritje e sasisë në gjak
 • Humbje e memories, kujtesës
 • Humbje e peshës
 • Ikterus, verdhëza, verdhëza joinfektive
 • Indigjestion, tretje e keqe
 • Infekcion fungal i thonjëve
 • Infekcion i fshikëzës së urinës, cistit
 • Infekcion i sistemit urinar
 • Ishialgjia
 • Kancer në zorrën e trashë
 • Kanceri i fytit
 • Kanceri i gjirit
 • Kanceri i gjëndrës tiroide
 • Karcinom i fshikëzës së urinës, kancer i fshikëzës së urinës
 • Karcinom i mushkërive, kancer në mushkëri
 • Karcinom i mëlçisë
 • Karcinom i testiseve
 • Karcinom kollorektal, kancer në zorrën e trashë
 • Karcinom kolorektal, kancer në zorrën e trashë
 • Karcinom në lukth
 • Karcinom në pankreas
 • Karcinom në prostatë, kancer i prostatës
 • Karcinom, kancer
 • Kardiomiopati
 • Kokëdhimbje ose migrena
 • Kolika
 • Kolitis ulceroz
 • Kolitis, ndezje e zorrëve
 • Kollitje
 • Këputja e meniskusit
 • Laringit
 • Lipom
 • Lodhje dhe dobësi
 • Lëndim i ligamentit të përparëm të kryqëzuar
 • Lëndim i nofullave
 • Lëndime të fytyrës
 • Lëndime të hundës, gjakderdhje të hundës ose trup i huaj në hundë.
 • Lëndime të qafës
 • Lëndime të thonjëve
 • Lëndime të zonës nën, mbi dhe në gju, zogut të këmbës, shputës dhe gishtave.
 • Lëndime të zonës nën, mbi dhe të bërrylit, nyjes së dorës, pëllëmbës dhe gishtave.
 • Marëmendje, vertigo
 • Mastit, ndezje e gjirit
 • Meningit
 • Ndërim i ashtit të kofshës
 • Ndërim i ashtit të kofshës
 • Ndërrim i gunit
 • Opstipacion
 • Osteoartritis
 • Osteofite
 • Osteopeni
 • Osteoporoza
 • Pankreatitis
 • Paraliza cerebrale
 • Pleuritis
 • Pneumoni, ndezje e mushkërive
 • Polipe në zorrën e trashë
 • Probleme dhe lëndime të ijeve.
 • Probleme dhe lëndime të krahut
 • Probleme dhe lëndime të organeve të tyre gjenitale.
 • Probleme gjatë urinimit
 • Probleme me anusin
 • Probleme me frymëmarrjen, probleme me mushkëritë
 • Probleme me gjirin
 • Probleme me gjëndrën tiroide
 • Probleme me rektumin
 • Probleme ose dhimbje në rajonin nën, mbi dhe të bërrylit, nyjen e dorës, pëllëmbës dhe gishtave.
 • Probleme ose dhimbje në zonën nën, mbi dhe në gju, zogun e këmbës, shputën dhe gishtat.
 • Prolaps i valvulës mitrale
 • Prostatitis
 • Prostatë e zmadhuar
 • Përzierje dhe vjellje
 • Reakcionet alergjike
 • Shputa atletike
 • Shtypje e lartë e gjakut, hipertension
 • Shtypje e ulët e gjakut
 • Sindrom i ndieshmërisë së zorrëve
 • Sindromi Carpal Tunnel
 • Sinkopa (humbja e vetëdies)
 • Sinkopa, (humbje e vetëdijes)
 • Sinusitis
 • Skolioza
 • Sulm në tru
 • Sulm në zemër, infarkt
 • Sëmundja Alchajmer
 • Sëmundje e kronit
 • Sëmundje e refluksit, refluks gastroaesofagial
 • Sëmundje e zemrës
 • Sëmundje kronike opstruktive e mushkërive- SKOM
 • Sëmundje periferike e arteries
 • Sëmundje të ulçerës
 • Tahikardi, rrahje e shpejtuar e zemrës
 • Tendinit
 • Thonjtë që depërtojnë
 • Tinitus (ushtim i veshëve)
 • Tonsilitis (bajame, shyta)
 • Trajtim i dhimbjes
 • Trigliceride
 • Tronditje e kokës
 • Tuberkuloza
 • Tumor në tru
 • Varikozitete, venë të zgjëruara
 • Veruka vulgaris, Veruka simpleks, veruka
 • Vetëdije e çrregulluar
 • Vizing, fishkëllima në mushkëri
 • Zhurma e zemrës
 • Çregullime të manshetës rotatore.

Bashkëpunim

 • Analizis - Skopje
 • Anima,Kumanovo
 • D-r Fidanka Rizinska
 • General Hospital 8-mi Septemvri, Skopje
 • Pavlina, Skopje
 • Re-Medika

Lloje të sigurimit

 • Nuk ka sigurim shëndetësor, vetëm pacientë privat

  Specialistë

  • Gastroenterohepatolog
  • Internist
  • Kardiolog
  • Kirurg i përgjithëshëm
  • Ortoped
  • Pulmolog- alergolog
  • Radiolog
  • Urolog

  Përshkrim i shkurtër

  специјалист по радиодијагностика,субспецијалист по компјутерска томографија и ангиографија

  Procedura

  • Carotid doppler
  • EKG (elektrokardiogram)
  • Rendgen i kafazit të krahërorit
  • Analiza skrining për sëmundje arterike koronare
  • Holter monitor (24h)
  • Ehokardiogram (eho e zemrës)
  • Diskogram
  • Doppler ultrasound exam of leg
  • Ndërrim i gjurit
  • Ndërim i ashtit të kofshës
  • Doppler ultrasound exam of arms
  • Gastroskopi
  • KT kolonoskopi, kolonoskopi virtuale
  • Kolonoskopi
  • Skrining për kancer në zorrën e trashë
  • Test për gjakderdhje okulte fekale
  • Bllokim i nervave
  • Ehografi (ultrazë)
  • KT sken
  • Skenim i dendësisë së eshtrave (DEHA)
  • KT ultra e shpejtë
  • Test për alergji të lëkurës
  • Skrining për kancer

  Telefon

  031 431 800

  Telefon celular

  076 468 173

  Drejtor

  Momcilo Rizinski

  Person për kontakt

  Momcilo Rizinski

  Kategori

  Poliklinika