Promedika Medical Center

Polyclinics , Skopje

Промедика Медикал Центар е приватна здравствена организација која Ви нуди широк спектар на специјалистички услуги и професионална и квалитетна нега од дијагноза до рехабилитација во пријатен амбиент . Tимот од стручни лица кои го сочинуваат нашиот центар е подготвен со своето знаење , искуство , трпеливост и љубезност да се грижи за вашето здравје , почитувајќи ги највисоките стандарди и принципи на современата медицина и препораките на СЗО . Нашите стручњаци од различни медицински области со помош на најсовремената опрема се во можност брзо и прецизно да постават дијагноза и да ординираат соодветна современа терапија . Во современо опремениот и топол амбиент секогаш ќе се чувствувате добредојдени . Работно време : понеделник - петок : 07 : 30 - 20 : 00 сабота : 09 : 00 - 14 : 00

City

Skopje

Street

Св. Кирил и Методиј бр. 50

Post Code

1000, Скопје

Collaboration

  • Acibadem Sistina Clinical Hospital
  • Histolab
  • MASA - Recearch Centre for Genetive Engineering and Biotechnology
  • Promedika Aesthetic
  • Promedika Farm
  • Re-Medika
  • SYNLAB 1
  • Special Hospital for surgical diseases Filip Vtori

Short Description

Промедика Медикал Центар како приватна здравствена организација Ви нуди широк спектар на специјалистички услуги и професионална и квалитетна нега од дијагноза до рехабилитација во пријатен амбиент.

Telephone #

02 3248 454

Fax #

02 3248 463

Category

Polyclinics