HEALTH SERVICES RESEARCH, AND MUCH MORE...

PZU POLIKLINIKA D-R VEJSELI

Polyclinics , Tetovo

МАТИЧЕН ЛЕКАР ЗА ВАС И ВАШЕТО СЕМЕЈСТВО ВО ВАША БЛИЗИНА , РАБОТИМЕ СО ЗДРАВСТВЕНИ КНИШКИ , СТАНУВАЈЌИ НАШ МАТИЧЕН ПАЦИЕНТ , ДОБИВАТЕ ПЕДАНТНА , БРЗА И СИГУРНА УСЛУГА , ВО ФУНКЦИЈА НА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ ( Спроти Шипад , Кај поранешен Медифарм ) MJEKU AMË PËR JU DHE FAMILJEN TUAJ NË RRETHIN TUAJ , PUNOJMË ME LIBREZA SHËNDETËSORE , DUKE U BËRË PACIENTI YNË AMË , FITONI SHERBIM PEDANT , TË SHPEJTË DHE TË SIGURTË NË FUNKSION TË SHËNDETIT TUAJ ( Përballë Shipadit , Te Medifarmi i mëparshëm )

City

Tetovo

Street

Ilindenska 221

Insurances Accepted

 • National (Social) Health Insurances
  • Contract with Health Insurance Fund of Macedonia
   • Full contract with Health Insurance Fund of Macedonia

  Category

  Polyclinics

  Profile last changed 6 years ago. Profile is 71.9 % complete.

  Symptom Grouper

  Select one of the figures, part of the body where you have symptoms, and find your doctor.
  providers