HEALTH SERVICES RESEARCH, AND MUCH MORE...

Otoklinika

Ear, nose and throat , Prilep

Специјалистичката амбуланта за уво , нос и грло ОТОКЛИНИКА претставува една од најсовремените и најопремените ОРЛ ординации во Р . Македонија . ОТОКЛИНИКА обезбедува услуги во дијагностиката и терапијата на заболувањата на горните дишни патишта , параназалните синуси , крајниците , гласните жици , нарушувањата на слухот кај деца и возрасни . ОТОКЛИНИКА е место каде се врши компјутерско калориметриско испитување на системот за рамнотежа и функционална дијагностика на вртоглавици . Нашата ориентација и посветеност кон прецизно , професионално и совесно извршување на услугите кон нашите пациенти е основа во секојдневната работа . Нудиме посебни пакети на услуги со цел да обезбедиме задоволство кај нашите пациенти . Сместени сме во центарот на градот на улица Битолска бр 62 . Работно време : more

Од 09 - 13 и 16 - 19 ч . / Сабота од 09 - 12 ч . Закажете термин : 048 / 529 - 711 и 076 / 656 - 789

City

Prilep

Street

Битолска 62

Post Code

7500

Conditions/Diagnosis

Insurances Accepted

 • No insurance, only private patients
  • Private patients

   Specialists

   Procedures Performed

   Telephone #

   048/529-711

   Cell Phone #

   076/656-789

   Chief Executive/s

   Д-р Бојан Ристески

   Contact Person

   Д-р Бојан Ристески

   Category

   Ear, nose and throat

   Profile last changed 7 years ago. Profile is 90.6 % complete.

   Symptom Grouper

   Select one of the figures, part of the body where you have symptoms, and find your doctor.
   providers