HEALTH SERVICES RESEARCH, AND MUCH MORE...

Diamed-Specialized Hospital for Nephrology and Dialysis

Specialist hospitals , Skopje

Специјалната болница за нефрологија и хемодијализа Диамед е приватна здравствена установа која во својата примарна дејност обезбедува дијализа преку договор со ФЗОМ по највисоки свестски стандарди . Нудиме услуги во делот на систематски прегледи , еходијагностика на стомак , на мочни патишта , прегледи на срце и останати здравствени услуги . Во склоп на болницата има сопствена лабораторија во која се извршуваат сите анализи . Пациентите можат да одберат свој матичен лекар кој ќе ги следи и води во целосниот процес на лекувањето . Бидете слободни да не контактирате за сите дополнителни информации .

City

Skopje

Street

Gjorce Petrov 23

Post Code

1000

Conditions/Diagnosis

Specialists

Telephone #

02 2033530

Fax #

02 2033630

Category

Specialist hospitals

Profile last changed 6 years ago. Profile is 84.4 % complete.

Symptom Grouper

Select one of the figures, part of the body where you have symptoms, and find your doctor.
providers