HEALTH SERVICES RESEARCH, AND MUCH MORE...

PZU D-r BOGOEVSKI

Neurology , Bitola

Чувствувате вознемиреност , напнатост , болки , несоница , главоболки , проблеми со концентрација и помнењето , или пак нејасни настапи на губиток на свест ??? Побарајте стручна и компетентна помош од Д - р Александар Богоевски – специјалист невролог од Приватната невролошка ординација “ Д - Р БОГОЕВСКИ “. Работиме со ситемот МОЈ ТЕРМИН , закажете преглед преку Вашиот матичен лекар термин . Избегнете ги турканиците и чекањата по јавните здравствени установи и на само чекор до Вас во приземјето на комплексот Шехерезада се наоѓа Специјалистичката ординација по неврологија со биохемиска лабораторија Д - Р БОГОЕВСКИ , каде со професионален пристап и загарантирана дискреција ќе можете да ги добиете следните дијагностички и тераписки третмани : Во делот на невролошката ординација : 1 . Мигрена more

и други главоболки 2 . Превенција на исхемични и хеморагични мозочни удари 3 . Третман на вртоглавица , нестабилност 4 . Третман на спондилоза , цервикалгија , брахијалгија , ишијалгија 5 . Настапи на губиток на свест 6 . Епилепсија 7 . Пореметување на помнењето 8 . Паркинсонова болест 9 . Мултиплекс склероза 10 . Тумори на мозокот 11 . Третман на анксиозни , депресивни , панични состојби 12 . Пореметувања на спиењето Во кабинетот за Електроенцефалографија се врши снимање на мозочната активност со современ дигитален Електроенцефалограф . Во биохемиската лабораторија се вршат : 1 . Комплетни испитувања на крвта и урина ( крвна слика , шеќер , масти , функција на црниот дроб , бубрезите , железото и останати дополнителни анализи ) 2 . Испитувања на специфични анализи : Преглед на нивото на шеќерот во крвта во изминатите три месеци Испитување на бактеријата во желудникот Испитување на тироидната жлезда Испитување на простатата Сите испитувања во биохемиската лабораторија се вршат по референтни цени како и во јавното здравство . Вршиме домашна посета и за лабораториските анализи и за невролошки пациенти . Закажете преглед на 047 609 384 Работно време понеделник до петок 7 - 15 часот и сабота 8 - 13ч . ПЗУ Д - Р БОГОЕВСКИ – Комплекс Шехерезада - приземје

City

Bitola

Street

Kompleks Sheherezada lokal 9 - prizemje

Post Code

7000

Analyses Performed

Conditions/Diagnosis

Insurances Accepted

 • National (Social) Health Insurances
  • Contract with Health Insurance Fund of Macedonia
   • Full contract with Health Insurance Fund of Macedonia

  Specialists

  Short Description

  Neurology and biochemical laboratory

  Procedures Performed

  Telephone #

  047 609 384

  Cell Phone #

  076 480 188

  Chief Executive/s

  Aleksandar Bogoevski

  Contact Person

  Александар Богоевски

  Category

  Neurology

  Profile last changed 4 years ago. Profile is 93.8 % complete.

  Symptom Grouper

  Select one of the figures, part of the body where you have symptoms, and find your doctor.
  providers