HEALTH SERVICES RESEARCH, AND MUCH MORE...

PZU Poliklinika EKSPERTUS

Polyclinics , Kumanovo

Поликлиника Експертус е здравствена установа која пружа широк дијапазон на услуги , почнувајки од Радиолошки снимања - компјутеризирана томографија , рентген и ехо дијагностика . Консултативно се прават прегледи од следните области : Ортопедија , Алергологија , Кардиологија , Гастроентерологија , Испитување на Тироидна жлезда . Во соработка со реномирани лаборатории правиме комплетно испитување на биохемиски , хормонални , тумор маркери , микробиолошки испитувања и др .

City

Kumanovo

Street

ТОДЕ ДУМБА 101

Post Code

1300

Analyses Performed

Conditions/Diagnosis

Collaboration

Insurances Accepted

 • No insurance, only private patients

  Specialists

  Short Description

  специјалист по радиодијагностика,субспецијалист по компјутерска томографија и ангиографија

  Procedures Performed

  Telephone #

  031 431 800

  Cell Phone #

  076 468 173

  Chief Executive/s

  Momcilo Rizinski

  Contact Person

  Momcilo Rizinski

  Category

  Polyclinics

  Profile last changed 7 years ago. Profile is 87.5 % complete.

  Symptom Grouper

  Select one of the figures, part of the body where you have symptoms, and find your doctor.
  providers