HEALTH SERVICES RESEARCH, AND MUCH MORE...

Promedika Medical Center

Polyclinics , Skopje

Промедика Медикал Центар е приватна здравствена организација која Ви нуди широк спектар на специјалистички услуги и професионална и квалитетна нега од дијагноза до рехабилитација во пријатен амбиент . Tимот од стручни лица кои го сочинуваат нашиот центар е подготвен со своето знаење , искуство , трпеливост и љубезност да се грижи за вашето здравје , почитувајќи ги највисоките стандарди и принципи на современата медицина и препораките на СЗО . Нашите стручњаци од различни медицински области со помош на најсовремената опрема се во можност брзо и прецизно да постават дијагноза и да ординираат соодветна современа терапија . Во современо опремениот и топол амбиент секогаш ќе се чувствувате добредојдени . Работно време : понеделник - петок : 07 : 30 - 20 : 00 сабота : 09 : 00 - 14 : 00

City

Skopje

Street

Св. Кирил и Методиј бр. 50

Post Code

1000, Скопје

Collaboration

Short Description

Промедика Медикал Центар како приватна здравствена организација Ви нуди широк спектар на специјалистички услуги и професионална и квалитетна нега од дијагноза до рехабилитација во пријатен амбиент.

Telephone #

02 3248 454

Fax #

02 3248 463

Category

Polyclinics

Profile last changed 3 years ago. Profile is 87.5 % complete.

Symptom Grouper

Select one of the figures, part of the body where you have symptoms, and find your doctor.
providers