HEALTH SERVICES RESEARCH, AND MUCH MORE...

Promedika Farm

Pharma , Skopje

Во Аптеката Промедика Фарм можете да најдете широка палета на лекови , помошни лековити средства , превентивна стоматолошка програма , ортопедски медицински помагала вклучувајќи и : Продукти за инконтиненција , пелени за возрасни , влошки и подлоги за кревет ; Продукти за третман и нега на стома , хронични рани и декубитуси ; Ортопедски помагала , помагала за одење , патерици , дубаци , бастуни и инвалидски колички ; Имобилизатори и држачи на врат , рамо , лакт , рака , колено , скочен и рачен зглоб ; Антиемболиски чорапи и појаси за стомак , крст и кила ; Ортопедски перници за спиење , потпирање и патување ; Ортопедски и силконски влошки . Промедика Фарм има договор со ФЗО за издавање на лекови со плави картони .

City

Skopje

Post Code

1000

Collaboration

Insurances Accepted

 • Private patients

  Short Description

  Промедика Фарм има договор со ФЗО за издавање на лекови со плави картони. Во аптеката Промедика Фарм можете да најдете широка палета на лекови, помошни лековити средства, производи за третман на стома и рани, ортопедски помагала и др.

  Telephone #

  +389 2 3248 448

  Fax #

  +389 2 3248 449

  Contact Person

  Вида Мијалковска, дипломиран фармацевт

  Category

  Pharma

  Profile last changed 6 years ago. Profile is 85.7 % complete.

  Symptom Grouper

  Select one of the figures, part of the body where you have symptoms, and find your doctor.
  providers