ДОКТОРИ ОД ДОВЕРБА. ЛЕКУВАЊЕ СО ПРЕПОРАКА.
Најди веднаш

Healthgrouper е веб-страница која Ви овозможува на едноставен начин да најдете доктор или здравствена установа во зависност од здравствената потреба која ја имате.

Можете да  барате доктори на медицина или стоматологија директно наведувајќи го името на докторот, да пребарувате по специјалност, или пак по одредена состојба и процедура која докторите ја работат.

Долу, во левиот агол од веб-страницата, се наоѓа апликација која се вика Симптом групер. Одберете пол и ќе Ви се отвори нов прозорец каде што може да пребарувате разни медицински состојби поврзани со одреден дел од телото.

Покрај состојби, можете да пребарувате процедури или анализи за кои Ве интересира каде и кој доктор може да ги направи. Откако ќе ја најдете соодветната состојба, процедура или анализа само притиснете го копчето најди доктор, најди установа или најди лаб. Healthgrouper ќе Ви ги презентира сите резултати кои се наоѓаат во нашата база.

НАПОМЕНА! Секогаш проверете дали Вашата мапа е приспособена на градот каде што сакате да пребарувате.

  • За да најдете доктор во зависност од Вашата здравствена состојба, притиснете тука.
  • За да најдете установа во зависност од медицинската процедура која треба да ја направите, притиснете тука.
  • За да најдете лабораторија во зависност од анализите кои е потребно да ги извршите, притиснете тука.
providers