ДОКТОРИ ОД ДОВЕРБА. ЛЕКУВАЊЕ СО ПРЕПОРАКА.
Помош

Овој дел од нашата веб страница е наменет да одговори на сите прашања кои можат да се појават за нашите корисници и посетители. Од тука ќе можете да пристапите до одговорите на најчесто поставуваните прашања за докторите и за пациентите, кои постојано ќе се надополнуваат како што ќе се појавуваат нови прашања.

Дополнително, преку овој дел од менито сите доктори на медицина и стоматологија, здравствени установи ќе можат да добијат инструкции како да ги уредат сопствените профили.

Ако имате некое прашање кое досега не е одговорено, Ве молиме да не контактирате. Нашиот тим ќе ви одговори во најкус можен рок.

providers