ДОКТОРИ ОД ДОВЕРБА. ЛЕКУВАЊЕ СО ПРЕПОРАКА.
Кај кој доктор?

Ова е специјално дизајнирана аликација која има за цел да Ви помогне да го најдете вистинскиот доктор за проблемот кој го имате. Доволно е само да го одберете полот и да започнете пребарување на можните здравствени состојби кои се распределени по регии од телото: глава, врат, гради, раце, стомак, карлица, нозе, грб и бутини. Со едноставно преминување и притискање со глувчето од компјутерот на некоја од региите ќе ви се појават можни здравствени состојби поврзани со таа регија. Ако одберете било која од наведените здравствени состојби Хелтгрупер ќе ви понуди краток опис на одбраната состојба и ќе Ви препорач доктори кои ја лекуваат одбраната состојба. Со одбирање на некој од понудените специјалисти, го притискате копчето Најди доктор и Хелтгрупер ќе ве однесе до профилите на докторите и установите каде тие работат. На тој начин ќе можете одблиску да се запознаете со Вашиот доктор и да закажете преглед во најкус можен рок.

Дополнително, оваа аликација Ви овозможува на идентичен начин да ги најдете установите кои работат одредени процедури или анализи. Одберете го делот Процедури или делот Анализи.

providers