ДОКТОРИ ОД ДОВЕРБА. ЛЕКУВАЊЕ СО ПРЕПОРАКА.

Направи бесплатен профил

Ако сте лиценциран доктор по медицина или стоматологија аплицираjте за Вашиот бесплатен докторски профил. Кликнете на овој линк, доставете ги бараните податоци. Во рок од 24 до 48 часа од Вашата апликација ќе добиете е-меил дека Вашиот профил е активиран и ќе може самите да го уредите следејќи го форматот кој е во прилог. Пред да ни се придружите Ве молиме да ги прочитате Условите за користење на Хелтгрупер.      Профилите за пациенти се креираат веднаш. Кликнете на иконката за профил на пациент и поднесете ги основните пoдатоци. На Вашата е-меил адреса ќе добиете потврда за успешна регистрација и веќе сте подготвени да ги истражувате и оценување на здравствените установи и доктори. Можете да го уредите Вашиот профил, да напишете препорака за Вашето искуство при користење на здравствените услуги.      Дали сте лекар или стоматолог кој се има преселено од дома? Станете дел од првата регионална мрежа на здравствени професионалци кои се имаат отселено од дома за да работат во странство. Добредојдени сте да креирате бесплатен докторски профил. Наведете каде работите сега, вашето искуство и професионален интерес. Со вашиот профил ќе бидете видливи за вашите колеги, кои исто така работат во странство.
providers