ДОКТОРИ ОД ДОВЕРБА. ЛЕКУВАЊЕ СО ПРЕПОРАКА.

Добредојдовте на www.healthgrouper.com, меѓународна мрежа на здравствени установи, доктори на медицина и стоматолози создадена да го подобри пристапот до здравството, да им понуди поголем избор на корисниците на здравствените услуги, да ги намали трошоците и да го унапреди здравството помеѓу земјите учеснички. Оваа веб-страница постои за да го подобри пристапот до информации, да ја стимулира комуникацијата и да го зголеми изборот како за пациентите како корисници на здравствените услуги, така и за докторите и здравствените установи како даватели на услугите. Одберете го вашиот јазик и започнете со истражување на здравствената карта на Југо-источна Европа.

Најдете ја вашата здравствена установа, доктор или стоматолог и споредете ги со другите. Откријте кои се најистакнатите здравствени установи во Вашиот крај, држава и регион. Ако сè уште не сте регистрирани, запишете се за да креирате Ваш кориснички профил. Се разбира дека може да претражувате и без да бидете логирани. Предноста која Ви ја овозможува регистрацијата е можноста да оставате Ваши коментари за здравствените установи и да имате Ваш личен healthgrouper профил.

providers