ДОКТОРИ ОД ДОВЕРБА. ЛЕКУВАЊЕ СО ПРЕПОРАКА.

Универзитетска клиника за кардиологија

Универзитетски болници , Скопје

Град

Скопје

Улица

Водњанска бр 16

Поштенски број

1000

Специјалисти

Краток опис

Универзитетска клиника за кардиологија со капацитет од 120 кревети

Телефон

(02) 3147 184

Категорија

Универзитетски болници

Profile last changed 6 years ago. Profile is 71.9 % complete.

Кај кој доктор?

Одбери дел од телото каде што имаш мака, најди доктор и закажи преглед.
providers