ДОКТОРИ ОД ДОВЕРБА. ЛЕКУВАЊЕ СО ПРЕПОРАКА.

Дијагностички центар

Здравствени домови , Скопје

Град

Скопје

Улица

Васил Главинов 3, градски ѕид бл. 10

Поштенски број

1000

Специјалисти

Телефон

02 3223516

Категорија

Здравствени домови

Profile last changed 8 years ago. Profile is 65.6 % complete.

Кај кој доктор?

Одбери дел од телото каде што имаш мака, најди доктор и закажи преглед.
providers