ДОКТОРИ ОД ДОВЕРБА. ЛЕКУВАЊЕ СО ПРЕПОРАКА.

Драган Стошиќ

Дигестивен хирург , Скопје

Стручен назив

Д-р

Специјалности

Матична установа

Градска Општа Болница 8-ми Септември, Скопје

Град

Скопје

Улица

Париска бб

Поштенски број

1000

Видови осигурување

 • Национални (социјални) здравствени осигурувања
  • Договор со Фондот за здравствено осигурување на Македонија
   • Целосен договор со ФЗОМ

  Јазици кои ги зборува

  • Македонски

  Категорија

  Дигестивен хирург

  Profile last changed 5 years ago. Profile is 67.4 % complete.

  Кај кој доктор?

  Одбери дел од телото каде што имаш мака, најди доктор и закажи преглед.
  providers