ДОКТОРИ ОД ДОВЕРБА. ЛЕКУВАЊЕ СО ПРЕПОРАКА.

ЈЗУ Општа Болница Борка Талески, Прилеп

Општи болници , Прилеп

Град

Прилеп

Улица

А.Македонски бб

Поштенски број

7500

Видови осигурување

 • Национални (социјални) здравствени осигурувања
  • Договор со Фондот за здравствено осигурување на Македонија
   • Целосен договор со ФЗОМ

  Телефон

  048/422-457

  Категорија

  Општи болници

  Profile last changed 6 years ago. Profile is 75.0 % complete.

  Кај кој доктор?

  Одбери дел од телото каде што имаш мака, најди доктор и закажи преглед.
  providers