ДОКТОРИ ОД ДОВЕРБА. ЛЕКУВАЊЕ СО ПРЕПОРАКА.

ЈЗУ Општа болница, Штип

Клинички болници , Штип

Град

Штип

Улица

Љубин Иванов б.б.

Соработка

Телефон

032 394099

Категорија

Клинички болници

Profile last changed 6 years ago. Profile is 50.0 % complete.

Кај кој доктор?

Одбери дел од телото каде што имаш мака, најди доктор и закажи преглед.
providers