ДОКТОРИ ОД ДОВЕРБА. ЛЕКУВАЊЕ СО ПРЕПОРАКА.

Универзитетска клиника за детски болести

Универзитетски болници , Скопје

Град

Скопје

Улица

Водњанска 17

Поштенски број

1000

Специјалисти

Телефон

3147147

Категорија

Универзитетски болници

Profile last changed 6 years ago. Profile is 62.5 % complete.

Кај кој доктор?

Одбери дел од телото каде што имаш мака, најди доктор и закажи преглед.
providers