ДОКТОРИ ОД ДОВЕРБА. ЛЕКУВАЊЕ СО ПРЕПОРАКА.

Аџибадем Систина клиничка болница

Клинички болници , Скопје

Град

Скопје

Улица

Ул.Скупи 5А

Поштенски број

1000

Состојби/Дијагнози

Соработка

Видови осигурување

 • Национални (социјални) здравствени осигурувања
  • Договор со Фондот за здравствено осигурување на Македонија
   • Делумен договор за одредени дијагнози
  • Приватни пациенти

   Специјалисти

   Краток опис

   Клиничка болница Аџибадем Систина со капацитет од 180 кревети

   Процедури

   Телефон

   +389 2 3099 500; +389 2 3099 797

   Директор/и

   Јордан Камчев

   Лице за контакт

   Nikola Pancevski

   Категорија

   Клинички болници

   Profile last changed 4 years ago. Profile is 93.8 % complete.

   Кај кој доктор?

   Одбери дел од телото каде што имаш мака, најди доктор и закажи преглед.
   providers